Glimrende innsats fra Drivløpere i Nordåsenrennet

Postet av Driv Idrettslag - Langrenn den 23. Mar 2015

Søndag 22 mars gikk fem løpere fra Driv Nordåsenrennet på Maura.
For flere av løperne var dette årets siste skirenn. Og for Hedda og Vegard var det finalene i Sparebank 1 cup og BDO cup.
Det var duket for et spennende renn i fristil med fellesstart.

Driv stilte med følgende løpere denne søndagen:
G11 Jørgen Nekkar
J12 Ranja Nekkar
G12 Henrik Stubberud
J14 Hedda Mikalsen
G16 Vegard Ek Hagen

For Hedda og Vegard var det seading (plassering på start ut fra tidligere resultater), mens for Henrik, Ranja og Jørgen var det trekning av plasser.

Først ut av Drivløperne var Ranja. Hun var heldig med trekningen og sto på første rekke.
Klassen J11 og J12 var så mange løpere at de ble delt inn i tre heat. Vinneren ble derfor først kåret etter alle J12 hadde gått i mål, og da på tid.
Ranja gikk inn til en glimrende 1 plass. Gratulerer med en bra avslutning på sesongen!

(teksten fortsetter under bildet)

Ranja klar til fellesstart

Så var det klart for Henrik. Han var plassert helt bakerst i startrekken på tredje rad. Også i klassene G11 og G12 var det så mange løpere at de ble delt inn i tre heat, så sluttresultatet skulle vente litt på seg. Han endte til slutt opp på en super 12 plass. Gratulerer Henrik!

Henrik i spurtoppgjør inn mot mål.

Så var det G11 og Jørgen sin tur. Han gikk i mix start, der alle G12 ble plassert fremst, og Jørgen bakerst på 3 rekke. Han klarte kunstykket å komme seg frem og etter kort tid ta ledelsen på hele feltet. Han gikk inn til en overlegen seier i G11. Gratulerer Jørgen!

En fornøyd Jørgen etter sesongens siste skirenn

Så var Hedda klar for sitt renn. Hun sto plassert på andre rad ved starten.
Hun gikk meget bra ut fra start og la seg inn som nummer to etter noen hundre meter.
Det ble litt tungt utover løpet, med hele 4,3 km som skulle forsees.
Hun kom til slutt inn på en fin 19 plass.
Vi gratulerer også Hedda med en super plassering i Sparebank 1 cup for Akershus. Hun endte der opp på en veldig bra 13 plass. Godt jobba!

Resultatliste Sparebank 1 cup Akershus:

Sist ut av Drivløperne var Vegard. Han sto på andre rad ved fellesstarten.
Vegard gikk inn til en bra 36 plass. Vi gratulerer Vegard med en bra plassering i BDO cup for Oslo/ Akershus denne sesongen. Han kom der på en super 13 plass av 126 løpere.