J15 Helen Eidholm Berg
G15 Daniel Stræthe

Etter flere dager med veldig lave temperaturer var det denne lørdagen kun - 4 grader og fine forhold i Holmenkollen.

Først ut fra Driv var Daniel Madland i G10. I hans klasse sto 146 deltagere på startlistene. Litt kaos før rennet gjorde at Daniel ikke rakk starten sin, men han fullførte likevel med stil. Godt jobba Daniel!

Så var det klassen G12 hvor Jørgen representerte Driv. Med hele 215 påmeldte deltagere i denne klassen, var dette den klassen med flest deltagere denne lørdagen.
Jørgen gikk bra ut fra start, og holdt høyt tempo gjennom hele den 2 km lange løypa.

Han gikk inn på en delt 1 plass. Gratulerer Jørgen!

Ranja var neste løper fra Driv på startstreken. I J13 gikk de en 3 km lang sløyfe.
Ranja gikk etter forholdene et bra løp og var kun to sekunder unna pallplass. Hun fikk til slutt en fin 5 plass.

Isak og Henrik var neste ut. Hele 159 deltagere med i klassen G13. Drivgutta gjorde en solid innsats i sporet hvor Henrik gikk inn til en bra 24 plass og Isak til en 41 plass.

Tre spreke jenter fra Driv sto så for tur. Først Hedda, så Karina og Helen til sist.
I klassen J15 var det 94 startende løpere. Denne klassen gikk en 5 km sløyfe.
God innsats i skisporet denne lørdagen av de tre fornøyde jentene.

Til sist denne lørdagen startet Daniel i G15. Denne klassen gikk samme krevende 5 km sløyfa som J15. Daniel gjorde en fin jobb i sporet.

For komplette resultatlister, sjekk linken.

Takk til Heidi, Berit, Hanne og Tonje for fine bilder.