Bra resultater for Driv på Hakadalsrennet

Postet av Driv Idrettslag - Langrenn den 7. Mar 2015

Lørdag 7 mars ble Hakadalsrennet ved Varingskollen arrangert for tredje år på rad. Rennet gikk i krevende løyper med flere lange, bratte bakker. Det var individuell start og stilarten var fristil.

Først ut fra Driv var Vegard Ek Hagen i G16. Det var hele 65 påmeldte i denne klassen.
Snøen var løs og kornete, og løypa var fysisk krevende og løperne fikk ikke noe gratis.
Vegard gikk 5,9 km og gikk inn til en bra 17 plass.

Neste Drivløper ut var Hedda Mikalsen i klassen J14. Løypa i 14 års klassen var på 3,6 km.
Denne løypa passet Hedda veldig bra og hun gikk inn til en glimrende 2 plass, kun tre sekunder bak førsteplassen.

(teksten fortsetter under bildet)

Hedda viser god sportsånd og gratulerer vinneren av J14 (foto T.Nekkar)

Etter Hedda var det klart for G11 og Jørgen Nekkar. Denne klassen skulle gå 2,3km og det var totalt 30 påmeldte løpere. Jørgen gikk inn på tiden 6,24 som holdt godt til en super 1 plass, hele 34 sekunder før nummer to.

Jørgen rett før målstreken (foto T.Nekkar)

Siste Drivløper ut var Ranja Nekkar i klassen J12 år som også skulle gå 2,3 km.
Med 32 påmeldte løpere i klassen var Ranja spent før start. Hun gikk et godt skirenn og tok førsteplassen med 8 sekunders margin ned til nummer to.