Postet av Driv Idrettslag - Langrenn den 26. Nov 2016

Lørdag 26/11 dro Eirik Haug, Hedda Mikalsen, Ranja Nekkar og Jørgen Nekkar opp til Natrudstilen for årets første skirenn.

Rennet gikk i fristil normaldistanse.
Det var perfekte snøforhold og strålende solskinn denne lørdagen, mao en perfekt dag for skirenn.

Først ut fra Driv var Ranja. I hennes klasse var 38 løpere påmeldt, flere av disse i norgestoppen i J14. J14 gikk 3 km.
Ranja gikk inn til en strålende 1 plass, hele 10 sekunder før nr to, og 19 sekunder før nr tre.
Gratulerer så mye med årets første seier!

Så var det Jørgen sin tur med 32 startende deltagere i klassen G13 år som også gikk 3 km. Med flere sterke løpere på startstreken var Jørgen spent i timene før start.

Han hadde fullt fokus under løpet og gikk inn til seier i sesongens første skirenn!

Grattis Jørgen, bra jobba!

Neste drivløper ut var Hedda i klassen J16 år. Disse gikk 5 km.

Hedda gikk inn til en glimrende 6 plass, kun 17 sekunder unna pallplass.
Gratulerer med godt gjennomført skirenn Hedda!

Sist ut fra Driv var Eirik i klassen M 19/20 år som gikk 10km.

Eirik gjorde et godt løp og kom inn til en meget bra 10 plass.

Gratulerer med en god plassering og godt løp Eirik!

Det ser lovende for de fire unge Driv løperne nå helt i starten av sesongen. De synes det var gøy å teste formen opp mot konkurrentene allerede i november måned.

Vi gleder oss til å følge dere videre i sesongen 2016/ 2017!

Resultater:

En fornøyd Hedda etter et vel gått skirenn

Ranja i fin stil

En fornøyd Jørgen

Ranja på toppen av seierspallen

Søndagens renn gikk i de samme løypene, men denne gang i klassisk stil.
Fra Driv deltok Ranja og Jørgen Nekkar.

Ranja startet først av søskenparet og hun hadde i dag 30 konkurrenter å bryne seg på.

Hadde ikke helt dagen i dag og kom inn til en 5 plass, kun 2 sekunder unna pallplass. Likevel, et godt levert skirenn i dag Ranja!

Så var det Jørgen sin tur med 23 påmeldte deltagere. Også for han var det litt trått i sporet denne søndagen. Han endte likevel opp på en fin 3 plass. Gratulerer Jørgen!