Lommedalsrennet lørdag 7 januar

Postet av Driv Idrettslag - Langrenn den 9. Jan 2017

Lørdag 7 januar var det duket for Lommedalsrennet for flere løpere dra Driv. Lommedalen IL fikk akkurat produsert nok snø til at rennet kunne gjennomføres. Distansene ble kortet ned for alle aldersklasser og stilarten endret fra klassisk til fristil.

Fra Driv stilte Henrik Sakariassen, Hedda Mikalsen, Henrik Stubberud, Jørgen og Ranja Nekkar.

På knirkeføre gikk Henrik Sakariassen først av Drivløperne i klassen G16. Med hele 96 påmeldte løpere var dette en stor klasse. Henrik var uheldig og falt under løpet, i tillegg ble han hidret av en annen løper som satt fast i sikkerhetsnettet (!). Så unggutten fra Ytre Enebakk var ikke fornøyd med dagens resultat.

Så sto Hedda for tur i klassen J16 år. Her var 46 deltagere påmeldt. Hedda gikk inn til en bra 25 plass, og var greit fornøyd med dagen.

Henrik Stubberud sto så for tur i klassen G14. I denne klassen var det 67 påmeldte deltagere og Henrik gikk inn til en super 11 plass. Gøy å se Henrik ta steg for steg oppover resultatlistene :-)

Jørgen var nest siste løper fra Driv og han gikk i klassen G13 år. Her var det 68 påmeldte deltagere denne lørdagen. Jørgen gikk inn til nok en 1 plass. Gratulerer Jørgen!

Siste Driv løper ut for dagen var Ranja. I hennes klasse J14 var det 70 påmeldte deltagere. Ranja hadde fin flyt ut fra start, men var uheldig og falt to ganger i løpet av rennet. Likevel klarte hun å gå inn til en bra 2 plass. Gratulerer Ranja, godt jobba!