G12 Isak Madland, Henrik Stubberud
J12 Ranja Nekkar
G11 Jørgen Nekkar

Magnus og Eirik gikk prolog 1 km.
I prologen kom Magnus på en 10 plass og Eirik rett etter på 11 plassen, kun ett sekund skilte gutta. Begge to røyk ut i semifinalen og endte opp på 9 plass (Magnus) og 11 plass (Eirik).
(teksten fortsetter under bildet)

Eirik og Magnus

For 14 års klassen var det prolog, kvart, semi og finaler slik vi er kjent med langrenn fra de internasjonale rennene. Løypa var her på 650 meter.

For 11-12 årsklassen var det først prolog på 650 meter. Ut fra resultatet fra prologen ble de delt inn i plasseringsheat 1-6, 7-12 osv....

Henrik gikk i prologen inn til en 19 plass, Isak til 23 plass. De kom derfor i samme plasseringsheat i konkurranse om 19-24 plassen. Henrik var veldig nær ved å beholde 19`de plassen, men måtte se seg slått nesten på målstreken. Han endte på 20 plass. Isak gikk inn til en fin 22 plass.

Henrik ut fra start i prologen

Mats og Kevin kom inn på hhv 45 og 36 plass i prologen. I kvartfinalen kom Kevin på 3 plass i sitt heat og Mats på 5`te. Til slutt endte de opp på 22 plass (Kevin) og 40 plass (Mats).
(Øverste bildet er av Kevin i prologen)

Driv sine jenter var begge uheldige og falt i dag.
Hedda falt i prologen, men klarte likevel å komme seg fint videre til kvartfinale. Dette var sterkt gjort av Hedda. Hun endte til slutt opp på en 18 plass totalt.
Ranja kom på en 3 plass i prologen og gikk derfor videre til finaleheatet. Det var forholdsvis jevnt ut fra start, men Ranja tok ledelsen og holdt den inn til siste sving før oppløpet. Der gikk hun rett på trynet (bokstavelig talt) og mistet muligheten til seier. Hun klarte tross fallet å komme seg inn til en fin 3 plass.

(teksten forsetter under bildet)

(Finaleheatet i J12 år. Ranja i rødt midt i bildet med startnr 666!!)

Jørgen gikk inn til beste tid i prologen i G11 og gikk videre til finaleheatet. I finalen tok han raskt ledelsen og beholdt denne inn til mål. Gratulerer med en super 1 plass!

Resultatliste 11-14 år: