Isak, Henrik og Ranja med i Ungdommens Holmenkollrenn fristil del 21/2

Postet av Driv Idrettslag - Langrenn den 22. Feb 2016

Søndag 21/2 var været bedre i Holmenkollen med solskinn og -2 grader, og det var klart for fristil delen av Ungdommens Holmenkollrenn. Forholdene i løypa var meget bra denne dagen.

Ranja Nekkar, Henrik Stubberud og Isak Madland var klare for nytt renn, denne gangen 3 km fristil. I klassen J13 år var det 208 påmeldte, i G13 år 259.

Ranja gikk inn til en fin 7 plass, kun 8 sekunder unna pallplass. Det var tett mellom gode løpere blant 2003 jentene.

Henrik viser til stadighet stor fremgang i fristil og slo denne dagen flere av sine konkurrenter fra Akershus skikrets. Han gikk inn til en bra 55 plass.

Isak gikk inn på tiden 10.14 og kom med det på en 148 plass av 259 påmeldte løpere.

Gode resultater for Isak, Henrik og Ranja denne dagen, gratulerer alle tre!

I 2005 gikk Martine Ek Hagen og Heidi Weng for Driv IL i J13 årsklassen.

På fristil delen av rennet kom Martine den gang på en 3 plass og Heidi på en 6 plass.