Bra dag for Driv på Lygna

Postet av Driv Idrettslag - Langrenn den 13. Des 2014Da Konnerudrennene ble avlyst grunnet snømangel valgte flere løpere fra Driv å ta turen til Lygna i stedet, der Lygnasæterrennet ble arrangert lørdag 13/12 (fristil).

Fra Driv stilte Jørgen Nekkar i G11 klassen, Ranja Nekkar i J12, Mats Haug i G14, Vegard Ek Hagen i G16 og Eirik Haug i M18.

Jørgen var førstemann ut av Drivløperne, i sitt første renn for sesongen. Han suste inn på tiden 4,13 som holdt til en super 1 plass.
Ranja var neste Drivløper ut, også hun på startstreken for første gang denne sesongen. Hun holdt motstanderne bak seg og gikk inn til en glimrende 1 plass hun også, med 8 sekunders margin ned til nr to. (teksten fortsetter under bildet)Mats var neste mann ut. Det var over 70 deltagere med i hans klasse. Mats gikk et bra renn og gikk inn på tiden 10,17.(teksten fortsetter under bildet)Vegard endte på en 27 plass og var selv godt fornøyd med rennet. Det var over 60 påmeldte i hans klasse. (teksten fortsetter under bildet)Sist ut av løperne fra Driv var Eirik Haug. Han gikk inn til en super 19 plass.

Her er komplett resultatliste fra Lygnasæterrennet:
http://www.emit.biz/races/2014.12.13/LygnasAEterre...

Eirik Ek Hagen gikk lørdag Sprint ScanCup på Lillehammer tross sykdom. Han endte på en 79 plass i prologen.
Vi ønsker han, Dennis og Hedda god bedring!

Takk til Line, Lene og Edin for bilder.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.