Nye bra resultater fra Drivløperne i sesongens siste skirenn

Postet av Driv Idrettslag - Langrenn den 21. Mar 2016

Nordåsenrennet på Maura var siste renn for sesongen for flere av Drivløperne. Rennet gikk i fristil med fellesstart i strålende solskinn og flere plussgrader. Løypene var endret fra tidligere år og løperne fikk litt å bryne seg på.

Fra Driv stilte:
G12 år. 2,3 km: Jørgen Nekkar
J13 år 4,4 km: Ranja Nekkar
G13 år 4,4 km: Henrik Stubberud
J15 år 6,4 km: Hedda Mikalsen

Først ut var Jørgen. I hans klasse var det ikke seeding, men trekning av startplassering. Jørgen var heldig denne gang og sto i første startrekke.
Jørgen tok raskt ledelsen ut fra start med Sivert Borgen hakk i hel. Jørgen klarte å holde han og de andre konkurrentene bak seg helt inn til mål.
Gratulerer med 1 plassen Jørgen!

(teksten fortsetter under bildet)

Jørgen i tet ut fra fellesstarten


Så var det Ranja sin tur. Siden hun kun har fått deltatt på ett renn i Sparebank1 cup denne sesongen ble hun i seedingen plassert på tredje rad ved start. Ranja klarte likevel å komme seg opp og frem, og lå som nummer to i bakken ut fra stadion. Hun gikk snarlig ifra konkurrentene og gikk i ensom majestet inn til seier med 26 sekunders margin til nummer to.
Gratulerer med en ny 1 plass Ranja!


(teksten fortsetter under bildet)

Ranja passerer målstreken


Henrik og G13 stod så på startstreken. Han var plassert på andre rekke da startskuddet smalt, og han klarte seg bra ut fra starten. Løperne delte seg i to grupper i løpet av noen kilometer, og Henrik knivet fremst i gruppe nr to. Han gikk et bra skirenn denne søndagen og kom inn på en super 11 plass. I tillegg var han heldig og fikk en av uttrekkspremiene fra rennets sponsor, en skidress fra Bjørn Dæhlie.
Gratulerer med en bra dag i skisporet Henrik!


(teksten fortsetter under bildet)


En fornøyd Henrik etter rennet


Sist ut fra Driv var Hedda. Hun var plassert på andre rekke ved starten. Hedda sa før rennet at kroppen virket tung, noe som resultatet hennes også viste i dag.
Likevel....godt jobba Hedda, selv på en tung dag!


Gratulerer alle løperne fra Driv med strålende innsats i skisporet denne søndagen.
Takker dere alle fire for at vi har fått følge dere i løpet en bra skisesong!

Resultater Nordåsenrennet 2016


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.