Rapport fra Vangensamlingen 2017

Postet av Driv Idrettslag den 10. Nov 2017

På bildet av alle sammen, er vi klare for lørdagens store mål; Tonekollen.
Fra venstre står følgende:Andreas, Sivert, Fredrik, Magnus, Konrad, Kjell-Olav (trener), Leah, Caroline, Shawn, Eira, Jens, Emrik, Ulrik, Bjørn Ivar (trener), Marius, Trym

15 barn og 6 voksne møtte opp på Bysetermåsan kl 16 på fredag for å løpe inn til Vangen.
Vi delte oss inn i to grupper; Rekrutt og Energi og la i vei.
Rekruttgruppa fulgte rødmerka skiløype, mens Energigruppa fulgte blåmerka sti. Til tross for våte myrer var humøret og energien på topp hos de yngste og vi kom fra til Vangen rett før det begynte å mørkne.

Etter romfordeling og dusj spiste vi herlig spagetti og kjøttsaus til middag. Det ble til og med dessert med Vangens kjente skoleboller og åpen kiosk utover kvelden.

Lørdag morgen var det vekking kl 0730 og frokost kl 08. Første treningsøkt startet kl 09, med Tonekollen som det store målet. Rekruttgruppa løp fram og tilbake, mens Energigruppa gjorde turen litt lengre og lærte seg å løpe utenfor sti.

Etter nistelunsj var det å pakke rommene og gjøre seg klar til siste økt; løping tilbake til Bysetermåsan. Rekruttene løp samme vei tilbake som da vi kom på fredag, men nå muligens enda raskere. Energigruppa var pigge nok til å ta seg en tur innom Svartoren og fikk prøve flåtan som gjør at man kan krysse tørrskodd.

Stor takk til Monika, Per Erik, Vilde, Øystein som hjalp til som trenere.

 En kjempe stor takk til Roy,Frank og resten av betjeningen på Vangen skistue.

Skihilsen fra Bjørn Ivar og Kjell-Olav

Rekruttgruppa på Tonekollen

Rekruttgruppa har ingen problemer med bratt terreng


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.